Dermapen 4

_____________________________________________________

DERMAPEN 4


Microneedling blir alltmer populär som behandlingsmetod för en rad olika hudproblem. Enkelt förklarat, orsakar Dermapen4TM en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion på nålningen vill kroppen reparera skadan och börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring samt en förbättring av hudens struktur och kondition. Nyproduktionen av naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av t. ex. fraktionerad laser, men Dermapen4 har färre biverkningar och en kortare återhämtningstid. Till skillnad mot laserbehandling kan Dermapen4 dessutom utföras på alla hudtyper och hudfärger.

Dermapen lanserade det första mekaniska microneedling verktyget och är fortfarande marknadsledande världen över.Nya Dermapen4 är digital, har unik ergonomisk design och gör upp till 1920 mikrokanaler

i huden per sekund med hjälp av 16 tunna medicinska engångsnålar.

Pennans snabbhet och styrka gör behandlingen i stort sett smärtfri. Under behandlingen slussas uppbyggande och näringsrika behandlingspreparat ned i huden. På så vis får behandlingen dubbel effekt både av hudens egen läkning/förnyelseprocess samt från preparaten som förs djupare ned i huden än om de skulle påföras topiskt.BEHANDLING


Oftast behövs en behandlingskur på 3-6 behandlingar, beroende på hudens kondition och tillstånd. Behandlingstiden är ca 30-60 minuter och bör för bästa resultat upprepas med 2-8 veckors mellanrum, beroende på vilken indikation som behandlas. Behandlingen skräddarsys efter hudens behov och kundens önskemål.


Med Dermapen4 kan man behandla:

 • åldrad och spänstfattig hud
 • fina linjer och rynkor
 • huduppstramning- och föryngring
 • stora porer
 • milier och pormaskar
 • pigmenteringar
 • ärr (acne-ärr, kirurgi och brännskador)
 • hudbristningar
 • oren hud och acne
 • keratosis pilares
 • alopecia


Ytligare behandling kan med fördel göras som ”Red Carpet Treatment” då huden blir återfuktad får fin lyster och glow.

Efter behandlingen syns oftast en lätt rodnad, som tecken på att behandlingen har skapat en inflammatorisk process. Rodnaden brukar lägga sig efter några timmar. Man kan återgå till normala aktiviteter direkt efter Dermapenbehandling. De eventuella reaktioner som kan upplevas ett par dagar efteråt är torrhet, flagnande, lätt rodnad och lite svullnad. Behandlaren informerar alltid om vad som specifikt bör undvikas dagarna efter behandlingen.


Parti-behandling- 30 min.T ex ögon, mun, hals, händer

1st beh. 1095kr

2st beh. 1970kr

3st beh. 2790kr


Ansikte- 45 min.

1st beh. 2395kr


Ansikte och hals- 60 min.

1st beh. 2995kr


Ansikte, hals och dekolletage- 75 min.

1st beh. 3895kr

2st beh. 7000kr

3st beh. 9930kr


Parti-behandling kropp- 45min.T ex bristningar mage/bröst, akne på ryggen

1st beh. 3895kr

2st beh. 7000kr

3st beh. 9930kr


Lisas Hud & Fotvård

Borgaregatan 14, 92131, Lycksele


073-0219503

Lisa@lisashudofotvard.se