NBE deep skin

_____________________________________________________

NBE Deep Skin 

– Effektivt, säkert och smärtfritt


Från succén NBE kommer nu NBE Deep Skin, unikt utvecklad för djupgående behandlingar. Med NBE Deep Skin kan du få resultat du inte trodde var möjliga. Två specialdesignade verktyg som gör underverk för din hud, en avkopplande behandling som är 100% säker, utan risk för eventuella komplikationer.

NBE Deep Skin är en djuprengörande micropeeling som är en slipning av din hud. Den följs av en djupgående inslussning av aktiva ingredienser så som tex. hyaluronsyra som har en fillers-liknande effekt på huden. Resultatet blir en strålande ren hy med garanterad ny lyster och mindre rynkor.

 

Så här går behandlingen till:

Med ablatorn avlägsnas döda hudceller mycket effektivt och gör huden mer mottaglig. Huden ”suddas” med ett verktyg i form av en penna och får en fantastisk lyster. Sterila engångsartiklar används och det finns ingen risk för hudskada.

Det är smärtfritt – avkopplande och bekvämt.

ablator deep skin


Med infusorn punktbehandlas önskade områden med en pennformad applikator. Små mikrokanaler skapas så att de aktiva ingredienserna effektivt trängs ner i huden och åstadkommer unika resultat.

Omedelbara effekter – direkt utfyllnad av rynkor. Även här används sterila engångsartiklar så det är hygieniskt och säkert.

Det finns inga ringa risker för infektioner, blödningar, ärrbildning eller hyperpigmentering.


Behandlingen avslutas med en lugnande mask.


Behandlingsområden:

Rynkor

Mimiska linjer

Torrhetslinjer

Slapp hud

Yliga blodkärl

Rodnad

Påsar under ögonen

Pigmentfläckar

Acne

Ärr


Lisas Hud & Fotvård

Borgaregatan 14, 92131, Lycksele


073-0219503

Lisa@lisashudofotvard.se