NBE1000

_____________________________________________________

NBE 1000

- En skön och avkopplande behandling med synliga resultat på första behandlingen

 

Ditt sökande efter naturlig skönhet och nyckeln till ungdomens källa är nu över! NBE heter lösningen som förenar yttre och inre skönhet med välbefinnande. NBE är ett genombrott i kampen mot hudens åldrande.

Konceptet är unikt och tekniken har utvecklats för kosmetiska skönhetsbehandlingar för både ansikte och kropp. En behandling med NBE 1000 kräver inga kirurgiska ingrepp utan upplevs som ljuvlig energigivande massage och ger snabba, synliga och hållbara resultat.

 

NBE är ett mycket exklusivt, elektromagnetiskt system som ökar näringsupptaget och syretillförseln till hudens celler. Med hjälp av radiofrekventa vågor stimuleras och öppnas hudens kanaler, vilket gör det möjligt för krämer att tränga in och arbeta på djupet. Resultatet blir en friskare, fräschare hy med omedelbart föryngrat utseende. Kombinationen av NBE tillsammans med de aktiva ingredienserna i serumena ger enastående effekter tack vare att serumet kan träna ner på djupet i huden.

Synliga resultat uppkommer redan efter en behandling och huden känns mer elastisk, slätare och fastare. Dessutom får den en fantastisk lyster.


Så här går behandlingen till:

Med ett platt munstycke masseras specialutvecklade produkter in på djupet i huden med lugna avkopplande drag.

Behandlingen avslutas med en mask anpassad för din hud.

En behandling tar ca 60-90 min och ger total avslappning.

Du kan behandla hela kroppen, från topp till tå!

Behandling med NBE 1000 sker med mycket hög säkerhet. Detta eftersom maskinen inte använder laserljus eller andra aggressiva metoder som kan skada huden.

 

Behandlingsområde för ansikte:

Hudföryngring och lyft

Rynkor

Rosacea och ytliga kärl

Acne

Pigmentfläckar

Porreducering

Slapp hud

Lymfdränage

Mörka ringar och påsar under ögonen

Fettreducering

Dubbelhaka


Behandlingsområde för kroppen:

Celluliter och fettreducering

Bröstlyft

Slapp hud t ex armar, mage och ben

Bristningar och ärr

Ytliga kärl och blåmärken

Lymfdrängage

Djupgående muskelmassage


Hur fungerar behandlingen? Vad är det som händer i kroppen?

De radiofrekventa vågorna passerar igenom vävnaden i behandlingsområdet och en friktion uppstår vilket genererar värme. Kroppen tror att den fått lite feber (lokalt) och startar då i gång immunsystemet och en läkningsprocess.

Det sker en ökning av syre och näring till cellerna, rening av vätskan mellan cellerna (detoxifiering), ökad produktion av kollagen och elastin. Dessutom sker en allmän uppbyggnad av vävnaden som gör den friskare och ökar vävnadens funktioner samt förbättrar dess struktur.

De specialutvecklade produkterna fungerar tillsammans med NBE 1000 som katalysatorer för kroppen. Beroende på vilken behandling som utförs triggar det i gång fettförbränningen, ökar antalet antioxidanter för att skydda kroppen mot åldrande, bygger upp vävnaden runt blodkärlen så att de reduceras. Vid en acnebehandling skickas signaler till kroppen att den ska balansera upp talgproduktionen och rena vävnaden för att reducera acnen.

 

NBE behandlingen lämpar sig till alla, med undantag för dessa kontraindikationer:

Pacemaker

Graviditet

Amning

Epilepsi

Inflammation i området

Cancer


Lisas Hud & Fotvård

Borgaregatan 14, 92131, Lycksele


073-0219503

Lisa@lisashudofotvard.se